Vereniging Dorpsbelangen Garmerwolde

NIEUWS

Bekijk hier het nieuwsarchief. U kunt ook een nieuwsbrief via de mail ontvangen. Meldt u aan via info@dorpsbelangengarmerwolde.nl of bekijk hier de laatst verschenen nieuwsbrief.

 

Inrichting Lageweg

Op 22 januari om 19.30 vindt in het Trefpunt in Thesinge een bijeenkomst plaats over de herinrichting van de Lageweg. De bijgaande tekening wordt daar besproken. Aanwonenden en gebruikers van de Lageweg zijn van harte uitgenodigd! De organisatie van deze avond is in handen van de gemeente.

Dorpshuis De Leeuw nodigt u uit om mee te denken

Dinsdag 22 januari kunt u in Dorpshuis de Leeuw de bouwplannen voor het dorpshuis inzien en mee brainstormen over de vraag "Hoe een financieel-gezond dorpshuis in Garmerwolde te realiseren, ook voor de toekomst?" Iedereen en met name ondernemers worden van harte uitgenodigd voor een frisse kijk op deze vraag.

De organisatie van deze avond is in handen van Ruimtevolk (een organisatie gelieerd aan de Stichting Doen, één van de subsidie-verstrekkers). Peter Heidema uit Thesinge zal de aftrap voor de brainstormsessie verrichten. Opmerking: De 'kapstok' waaraan Ruimtevolk dit soort thema-avonden ophangt noemen zij Dorpenlab (zie ook de brief die huis-aan-huis is verspreid).

De avond begint om 18.00 u met soep en broodjes. Het inhoudelijke programma begint om 19.00 uur. Aanmelden via info@dorpshuisdeleeuw.nl (noodzakelijk i.v.m. de soep en broodjes).

Nieuwjaarsborrel 11 januari

Op 11 januari nodigen we iedereen uit om elkaar te ontmoeten op de nieuwjaarsborrel in het Dorpshuis. Er staat een glas bubbels met of zonder alcohol klaar om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar in een nieuwe gemeente.

Je kunt vanaf 17.30 uur zo binnenlopen voor een drankje en een hapje. Als je wilt mee-eten met het gratis stampot-buffet stuur je dan even een mail? Graag uiterlijk woensdag 9 januari naar info@dorpshuisdeleeuw.nl o.v.v. aantal personen. We hopen je te zien, tot dan!
De nieuwjaarsborrel word je aangeboden door Vereniging Dorpsbelangen Garmerwolde en Dorpshuis de Leeuw, met subsidie van de voormalige gemeente Ten Boer.