Fakkeloptocht gaswinningsproblematiek 7 februari: loop mee!

Verschillende bestuursleden van Dorpsbelangen en inwoners van Garmerwolde gaan meelopen. De optocht start op dinsdag 7 februari as. om 19.30 uur op de Vismarkt. Uit het persbericht van de Vereniging Groninger Dorpen:

Freek de Jonge presenteerde onlangs in een overladen Oosterpoort zijn actieplan over de gaswinningsproblematiek en deed de oproep om samen met hem Nederland wakker te schudden. We trekken graag samen met Freek op en willen bereiken dat er op dinsdag 7 februari om 19.30 uur zoveel mogelijk mensen naar de Vismarkt in Groningen komen om samen met Freek de Jonge de petitie te lanceren en mee te lopen in de fakkeloptocht.
 
Het gaat om een goed voorbereid actieplan en onze gezamenlijke missie kan alleen maar slagen wanneer wij in Groningen massief achter hem gaan staan. Zichtbaar achter hem gaan staan. Vooral omdat in de komende maanden in hoge mate de toekomst van Groningen wordt bepaald.
 
Wij hopen dat jullie gehoor geven aan Freeks oproep die we met onze partners in het Gasberaad en vele anderen actief ondersteunen.