Meldweek Leefbaarheid 4 t/m 8 april

De provincie Groningen organiseert van 4 t/m 8 april de Meldweek Leefbaarheid. Een week waarin de inwoners van de provincie Groningen via website of telefoon kunnen doorgeven wat zij belangrijk vinden voor de leefbaarheid in hun omgeving en de verbetering daarvan. Uw input bepaalt straks mede hoe het extra geld voor de leefbaarheid, in totaal 22 miljoen euro, besteed kan worden. Deze subsidiepot is de komende vier jaar beschikbaar, als impuls voor de leefbaarheid in onze provincie. Meer informatie over de Meldweek Leefbaarheid vindt u op www.meldweekleefbaarheid.nl.

 

Om bekendheid te geven aan de Meldweek Leefbaarheid wil de Provincie graag posters en flyers verspreiden. Wij hopen dat u hierbij wilt helpen. U ontvangt binnenkort per post een poster en een stapeltje flyers. Zou u zo vriendelijk willen zijn deze op te hangen en neer te leggen in uw dorpshuis en/of andere locaties waar veel dorpsgenoten komen?
In de bijlage vindt u de digitale versie van de flyer.

 

Daarnaast is het misschien mogelijk om een bericht hierover op te nemen in bijv. uw nieuwsbrief, website of Facebookpagina. Hiervoor zou de tekst en het logo in de bijlagen gebruikt kunnen worden. Ook zouden de tweets van de Provincie hierover misschien geretweet kunnen worden (daar wordt direct na de paasdagen mee gestart). Net wat in de mogelijkheden ligt. In de bijlage vindt u het logo van de meldweek.


Mede namens de provincie: bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

 

 

Met vriendelijke groet,

Gilian Wijnalda, secretaresse

(werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en in de oneven weken op vrijdag)

 

Hendrik Westerstraat 24, 9791 CT Ten Boer

Postbus 23, 9790 AA Ten Boer

Telefoonnummer: 050 306 29 00

www.groningerdorpen.nl