KOMBInnen café

Met Pijn in ons hart moeten we toegeven dat we stoppen met het KOMBInnen Café. We (Betsy, Cynthia en Ellen) draaiden met zijn drieën. We hebben leuke contacten gemaakt, mooie werkstukken gecreëerd en super leuke workshops georganiseerd en gevolgd.
Betsy verhuist naar Ameland om daar een nieuwe weg in te slaan. Cynthia en Ellen hebben ondertussen ook andere werkzaamheden waar hun aandacht gevraagd wordt. Het valt langzaam uit elkaar. De belangstelling was net te laag om er nog voor te gaan. We hebben wel veel positieve reacties gehad.
Er komt nog een eindproject om de boel af te sluiten. Hier horen jullie vanzelf meer over. De planning is dat we dit in 2018 gaan doen.
Iedereen die heeft meegedaan, is langs geweest of op een andere manier een bijdrage heeft geleverd..... BEDANKT!

 

Wordt vervolgd? Welke Garmerwoldenaar neemt het stokje van ze over?

 

Het KOMBInnen café werd 1x per maand, op de tweede zondagmiddag van de maand, gehouden in het cafégedeelte van Dorpshuis de Leeuw.  Het is een laagdrempelig (gratis toegankelijk) huiskamercafé waar alle dorpsbewoners welkom zijn, om een kopje koffie of thee te drinken, gezellig in gesprek te zijn of ontspannen een krantje te lezen of wat te handwerken. Ook is er gelegenheid voor kinderen en volwassen om samen een spelletje te doen, te kleuren of te tekenen. Daarnaast is er binnen deze setting vaak een workshop die wordt gegeven door eigen vrijwilligers of door iemand van buitenaf.

 

KOMBInnen café  gaat over de KOMBI  van Bezigzijn en Samenzijn.   De KOMBI van Creativiteit en Gezelligheid. De KOMBI van Activiteit en Ontspanning.