Tocht om de Noord evaluatie enquête.

De mening van de inwoners van Garmerwolde en Thesinge zijn van groot belang voor de organisatie van de Tocht om de Noord.

 

 

Afgelopen maand was het zover, de 10e editie van de Tocht om de Noord. In 10 jaar tijd hebben de wandelaars menig dorp gezien, gehoord, geproefd en gevoeld. Elk jaar staat namelijk één van de zintuigen centraal. Zo ook op 26 september jl. heeft het geluid van Groningen de enthousiaste wandelaars via uw dorp naar de eindstreep geleid.

Zonder de inzet van uw dorp was het nooit gelukt om het wandelfestival tot een succes te maken. Namens de organisatie van de Tocht om de Noord ben ik, Evelien Walker een studente Sport, Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool, bezig met een onderzoek naar de sociale impact van het wandelfestival op de deelnemende dorpen.

De mening van de inwoners van Garmerwolde en Thesinge is van groot belang voor de organisatie van de Tocht om de Noord. Daarom hebben wij een anonieme enquête opgesteld die u middels deze link kunt openen. Graag willen wij u vragen ons te helpen en wij hopen dat u 5-10 minuten vrij wilt maken.

Hartelijk dank alvast voor uw tijd en deelname.

Met vriendelijke groet,
Evelien Walker